Gå til innhold

Ute og krabber?


tuppa & litjmor

Anbefalte innlegg

Er dere ute noe med de små, bortsett fra i vogn? Vi er litt ute på verandaen men har ikke latt litjmor prøve seg på gress og grus enda. Hva gjør dere? Tenker at jeg må ta steget snart ettersom hun skal starte i barnehagen snart...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi er ute litt over alt vi! Nora eeelsker det! I sommer ålte hun seg rundt i gresset, smakte litt på det, kjente på det og kosa med det! I dag var hu å kjente på vannet i en sølepytt, lekte seg i sandkassa og gikk rundt mens jeg holdte henne. Kjempestas å få røre på seg! Blir det ikke lange dager om dere ikke drar ut å leker litt på denne måten da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har vært noen ganger i sandkassen. Hun storkoset seg. Hadde med bøtte og spade. Også har vi vært lite ute på plenen også. Har en gammel gåbil hun holder på med ute. Men hun skal spise stein hele tiden, så må passes på hele tiden!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

må vel bli flinkere til å komme oss ut og på bakkenivå! Er en del ute på verandaen med leiker, men det blir jo ikke helt det samme selv om verandaen er stor. I morgen skal vi ut!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var selvsagt ute på gresset og på stranda i sommer da, men vi har liksom ikke helt kommet oss ut nå;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lar henne krabbe ute på asfalten og i gresset. Liker veldig godt å putte småstein i munnen, må derfor passe på hele tiden.

Vi lar henne krype ute selv om det er dårlig vær, har kjøpt regntøy til henne, hun er ikke så veldig glad i å bruke regntøy for da klarer hun ikke å bevege seg like godt.

Hun elsker å være ute.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I dag har vi vært ute i sandkassen! Det var moro å sitte der og spise på spaden og sandlekene, men ikke å krabbe, verken i sand, gress eller på grusen... Merkelige greier vettu;) Blir vel enda mer stas når storesøster blir med ut i morgen.

 

Men det flyr av katter i nabolaget, og finner til stadighet kattebajs i hagen, har heldigvis lokk på sandkassen, men synes det lukter kattepiss her og der...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...