Gå til innhold

Vi får snart prisoverslaget på huset...


mammatiltussetroll

Anbefalte innlegg

Vi skal bygge på 4 meter på kortsiden i to etasjer og 2 meter på langsiden, bare opp. Og så skal alt inne rives og byttes ut. Alle vegger, tak og gulv skal byttes ut i slike som ikke avgir gasser, isolasjonen skal byttes ut, alt det elektriske og alle rør skal byttes, vi skal ha nytt og større kjøkken, vi skal ha to nye bad og et toalett. I tillegg skal vi ha inn to luft til luft renseannlegg med varmepumpe, og vi skal bytte ut taket, alle vinduer og dører, og vi skal skifte kledningen. Og alt skal tilpasses Theo. Som om ikke det var nok så må vi grave om hele hagen og sprenge flere steder. Er så utrolig spent på prisen.

 

Har arbeidet sammen med kommunen på hustegningene, pga Theo. De var på hjemmebesøk her, med en representant for husbanken. Så tegningene fra arkitekten er godkjent, de synes ikke vi ber om mer enn vi trenger, men det er jo pengene det kommer an på...

Byggemesteren skulle sende prisoverslaget i starten av uken, går nesten rundt meg selv her.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Fikk svar nå nettopp...

Ble en del mer enn ventet, så nå må vi se hva vi kan gjøre selv, hva vi kan få støtte til og hvor mye husbanken er villig til å låne oss. Ikke lett dette her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...