Gå til innhold

Reaksjon på sprøytene...


HjelpesMEJ

Anbefalte innlegg

Ja, da er feber'n her og lillemann er fryktelig urolig i kroppen. Gråter og er utilpass... Håper det går over i løpet av kort tid. Sist reagerte han ikke før dagen etter, og da bare utilpass. Denne gangen kom det fort, og medførte feber og mer gråting.

Hører vel med...

Flere som reagerte?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

hei:)

På 3 mnd vaksinen reagerte ikke Anna på den, men på denne vaksinen fikk hun feber 38,5 og vart skikkelig sutrete. hun fikk en paracet og etter en dubb og litt mat var hun like fin igjen:)

Trur det er vanlig at dei reagerer mer på 5 mnd vaksinen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Ja det er nok vanlig å reagere. Fikk i ham litt grøt nå da paraceten begynte å virke litt. Ikke mye grøt, men litt er bra i denne tilstanden!

Vet du hvor lenge dette kan vare?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snuppa mi reagerte heller ikke på 3mnd, men nå gjorde hun og d.. Dagen etter ,fikk 38,7 i feber og sutrete (noe hun aldri er ellers) Var også litt hoven (kul) på ene låret der hun hadde fått sprøyta.. Kulen er der ennå etter 3 dager, men hadde bare feber den ene dagen. Pleier nok ikke å vare så lenge.. er d mer enn 3 dager me feber ville jeg kontakte lege, men ellers er d nok vanlig me et par dager!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, dagen etter fikk jenta mi 39,7 i feber og var skikkelig sutrete og sov masse. Det er 3 dager siden nå. Feberen er borte, men hun er enda utilpass, dårlig matlyst, sutrete og søvnig (men vil ikke sove....) Håper inderlig hun er bedre imorn!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lillegutt fikk 38,9 i feber på kvelden den dagen han fikk vaksine. Måtte gi han Paracetamol til slutt. Dagen etter var han fortsatt skikkelig kokvarm og utilpass. Etterhvert gråt han bare jeg tok i han. Så da ble det ny stikkpille. Heldigvis gikk feberen ned, men han var sutrete og utilpass hele dagen. Til å begynne med ville han ikke ha pupp engang, men tok heldigvis etter at feberen gikk ned. På 3 mnd vaksinen reagerte han ikke i det hele tatt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...