Gå til innhold

Har noen gode tips til bilstol?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Izi sleep her også. :)

Fordelen med dette setet er at du kan legge ned stolen i liggestilling når du tar en pause i bilkjøringen. Ble anbefalt for oss som må ta en pause eller flere, på vei hjem fra sykehuset med babyen. Vi har noen mil å kjøre og med en liten babys litt svake rygg hjelper det godt med et slikt sete.

Kan jo også kombineres med izi travel om ønskelig :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hos oss stod det mellom maxicosi og brio primo, men valget falt på maxicosi selv om denne koster det dobbelte. Kjøpte med isofix-base, har snakket med en del venninner og de sier basen er et must! Grunnen til at vi valgte maxi'en fremfor brio sitt, var at maxi'en har en "pute" som barnet kan sitte på de første ukene slik at knekken i ryggen ikke blir så kraftig. Denne kan så taes ut senere. Brioen hadde ikke det, og den nyfødte blir dermed sittende i nesten 90 grader i ryggen. BeSafes sete har vi ikke kikket på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!!

 

Vi har kjøpt Römer med IsoFix. Dette er er like bra sete som både Baby Safe og Maxi Kosi, men ikke så kjent og dermed heller ikke hippet opp. Største på markedet i Tyskland bl.a. Kjøpte det på Baby Shop og, og hun vi kjøpte det av var høygravid og skulle ha det selv. Det er en mer en god forsikring for min del. Var også noe billigere enn de to andre. Dessuten kan du bruke samme basen til neste sete, det kan du ikke med de to andre.

Setet kan legges bakover, justeres i alle mulige høyder i ryggen, er lett og bære og meget godt polsteret.

 

Lykke til!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hentet i går vår Maxi cosi med easy base på posten. Hadde bestilt fra Tyskland. Det tok ca to uker og vi sparte på det.Fant ikke noe billigere her hjemme. I alt ble det 2200 med mva, fortolling og porto. Bestilte på en nettside som heter kidsroom.de.

De har også isofix-base. Da blir det 20 euro dyrere noe som tilsvarer ca 160 kr. Pass i så fall på at du finner den pakken der begge to er inkludert ellers blir det litt dyrere. De har også andre seter på denne siden, men jeg vet ikke hvordan prisen er på disse i forhold til her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi har kjøpt Rômer/Britax med isofix. Den ble best i test nå i juni :) forskjell på den og maxi cosi er at Britax har 5 punkts sele, maxi cosi kun 3. Og Britax kan regulere veldig lett 7 forskjellige nivå, maxi cosi litt vanskeligere og bare 3 nivå. Så er det lettere å ta ut nyfødt-puten på britaxen. Ellers er den veldig lik maxi cosi. Men har ikke så masse stilige farger da. Så det kommer jo litt an på hva man er ute etter.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...