Gå til innhold

Var bortreist i helgen


Sessa ruger igjen...

Anbefalte innlegg

...så gratulerer til alle bursdagsbarna som ble 2 år disse dagene!!!!!

 

Var på mamma og pappas nyoppussede hytte i Øyer (glemte å si i fra til Blåbærøyne og Loppelill at vi var i traktene, men så holdt vi oss stort sett på hytta da, med unntak av middag på peppes ved hafjell på lørdag - flott peppes!!). Helt utrolig at det går an å kjøre i tre timer med to unger i baksetet uten at man blir helt svett. Linus sov hele veien, selv de to gangene vi stoppet og løftet han ut av setet så han kunne strekke seg litt. Linea sov en time og resten av tiden satt hun og sang, spiste aprikos og bokstavkjeks og underholdt seg selv. På hytta var hun en solstråle som gang på gang fikk oss til å smile og le og Linus ga fra seg smil til alle som smilte til han. Vi har sett sauer, riktignok på avstand, og kuer som både bæsjet og tisset selv uten å være på do.

I morgen er vi tilbake i hverdagen med bhg for Linea og kosetid for oss tre andre. Nt har fri ut mnd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Høres ut som en vellykket hyttetur!!

 

Vi reiste på hytten i sommerferien, bare to timer unna, men med 5 barn. Det var et mareritt. De kranglet om alt, hva vi skulle høre på og ikke høre på, hvor høyt det skulle være, hvem som hadde hva plass, og hvem som hadde en arm eller en fot på plassen til en annen. Trodde jeg skulle bli helt sprø.

 

Så da vi skulle reise på Langedrag, 4 timer unna hytten, var jeg nesten klar for å avlyse hele turen. Men vi hadde lovet. Så vi satte oss i bilen med skrekkturen klart i minnet. Men da oppførte de seg som små englebarn. Og vi gjorde ingenting anderledes. 4 timer til Langedrag med to pauser, gikk som en lek. Hele dagen var vi på Langedrag og det var seint da vi satt oss i bilen for å kjøre tilbake igjen. Men turen tilbake gikk like fint.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...