Gå til innhold

Hvor mye sover den lille på dagen?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jenta mi er elleve uker. Er veldig våken og opplagt, synes det er vanskelig å vite hvor lenge hun kan være våken om gangen. Hun sovner for natten mellom 2030 og 2130. Mat 0330 og 0600 før vi står opp ca 0900. Hvor lenge er deres krabater våkne før dere legger dem på dagen? Hvor lenge sover dem om gangen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jenta mi blir 13 uker nå til helgen. Hun sover vanligvis fra rundt 22 - 8/9, avbrutt av 1-2 måltider. Fra vi står opp til hun skal ha ny nap går det vanligvis 1,5-2 timer... På den tiden har hun spist, fått stell, lekt og masse kos :) Så fortsetter det stort sett sånn dagen gjennom.. 1-2 timer våken, 1-2 timer søvn. Har stort sett en lenger våkenperiode på kvelden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gutten vår er straks 3 mnd, og vi begynner kveldsstellet ca 21 med bading og mating, hvor han sovner mellom 22 og 23. Så sover han søtt til 7-9. Så er han våken 2 timer, sover 2 timer - og sånn går timene på dagtid. Men han er mer våken fra ettermiddagen og utover kvelden. Men det hender jo at det blir noen små blunder på 30 min her og der (trilling i vogn for å handle, kjøreturer i bilen etc) - så er jo litt avhengig av hva vi gjør. Har hørt at de små ikke får noe skikkelig mønster før rundt 6 mnd alder, så vi stresser ikke med å holde ham våken eller legge ham til faste tider enda (bortsett fra kveldsstellet da).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei. Her har det begynt å blitt rutine i legginga på kveldstid (kl.20.30-21.30 ), men ellers er alt bare rot. Hun sover og spiser til enhver tid, men strever en del med sovinga. Hun dupper bare 10 min, så er hun våken. Dytter smukka ut av munnen for der skal hun ha fingrene, gjør ikke annet om natten eller enn å putte smukk :-( Vi står opp mellom kl.07.30-09.00. om morgenen, men det trenger ikke å gå lange stunden før hun vil ha en dupp som varer ca 10-20 min. Sånn går dagene. Kanskje det blir en stor dupp på max 2 timer, men ellers blir det mye sutter. For det er så vanskelig å få henne til å feste søvn.Blir sliten og klar av dette :-(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...