Gå til innhold

Soving


Loppelill

Anbefalte innlegg

Hvordan sover deres håpefulle nå for tiden?

 

Leander legger seg kl 19.30 og sover som regel til kl 7.30 - 8.00 Han sover ikke på dagen lengre. Bare av og til når han er ekstra trøtt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Emily trenger dagsovingen på 1,5 time for å sove greit om natten. Hun står opp 06.30 og legger seg kl 20. Hos oss er det slik at søvn avler søvn! I går sov hun ikke på dagen og da kunne jeg kose meg med en våken frøken fra 01.30 til 04. Jippi;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Edvard legger seg litt over 7(av og til halv åtte) og sover til 6.30-7.30..

Han sover heller ikke på dagen lengre og det går strålende :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå i sommer har han vært lengre oppe om kveldene, så han har lagt seg alt mellom 19.30 og 21.00 ca. Sover da 11-12 timer, men kan være lysvåken enkelte netter i et par timer.

Sover hver dag fra 12.00 - noen dager en time, andre dager hele 2 timer - og i går bare 10 minutter sto det i barnehageboka!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Leni legger seg mellom 19.00 og 19.30, og sover til 07. Veldig sjelden hun våkner om natten. ( når hun er syk, noe hun er ganske ofte, så er det selvsagt helt anderledes.) Så sover hun mellom 1 og 2 timer på dagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Linea sovner i det hun ser hodeputa mellom 19 og 19:30. Sover til et sted mellom 7 og 8. Våkner noen ganger om natta for å drikke, men stort sett sover hun hele natten gjennom. Sover ingenting på dagen lenger. Med en lillebror som tar kvelden 22-23 og sover til 7-8 med et måltid så kan man vel ikke si annet enn at livet som tobarnsforeldre ikke er så verst! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har blitt litt sene kvelder i ferien og i det siste som vi har vært hjemme sammen, men nå som barnehagen er i full fres blir ned nok leggetid ved 19-1930 tiden for så å stå opp ved 08 tiden. Hun sover stort sett 12-13 timer samt 1,5 time på dagen. Jeg har en real sovejente som elsker å ligge og slappe av - akkurat som sin mor :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...