Gå til innhold

Noen som har venner som er c-kjendiser eller hva det blir


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Bestevenninna mi har nettopp vært med i et realityprogram som blir sendt på tv til høsten. Hun kom ganske langt, men aner ikke om hun vant for det fikk jeg ikke presset ut av henne..hehe.. men uansett jeg er redd for at hun kommer til å bli høy på pæra. Hun kommer til meg når premierefesten er fordi jeg bor i Oslo hvor alle deltakerne skal møtes å se første program sammen med .... ja en haug med kjendiser. Å så skal hun bli stylet av Jan Thomas.

Å denne uken blir hun intervjuet av Se og Hør.

 

Jeg unner henne virkelig alt dette, er ikke sjalu eller noe. Er bare redd hun skal bli skikkelig sær. Har jo kjent henne i nesten 20 år.

Dessuten er jeg livredd for at hun blir driti ut på tv, men kjenner jeg henne rett så har hun ikke gjort noe teit.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg kjenner maaaange. Men det er idrettsutøvere da. De går jo som kjendiser de også. Ingen av de er høye på pæra, de er ganske nede på jorda alle sammen. I hvertfall de jeg kjenner, men så spiller de ikke fotball heller da, høhø.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjenner Gaute Grøtta Grav, Synnøve Skarbø, Sturla Dyregrov, John Arne Riise, John Carew, 3 Big Brothere, og så er Bjørn Rune Gjelsten bestekompisen til pappa. Kjenner de godt, og ellers mange flere også.. Gaute er jo litt høy på pæra da, men det har han alltid vært=) Han har stått på, og er veldig real. De fra BB var veldig høye på pære ei stund, men nå er det så lenge siden at de har landa igjen.

De andre vil jeg ikke uttale meg noe om.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jørgen langhelle. han er veldig sympatisk og jordnær, men self litt preget av kjendistilværelsen. D er nok bare helt normalt for oss menneskelige..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 år senere...

silje som vant farmen er fortsatt skikkelig høy på pæra.. hjelper lite at gaute er det også... blitt motbydelige å være sammen med...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

?? De virker jo så likandes begge to!

Men man kan jo ikke like alle, kjendis eller ei. Hekt greit det. Kjenner forresten folk som er høye på pæra helt uten å ha noen grunn for det:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kjenner endel "kjendiser". Kommer fra Gjøvik, litt sånn "alle-kjenner-alle".

 

Vi har jo feks : Høgger'n og resten i Vazelina, Kjetil Løset (tv2), Anders Tangen (neida, har enda ikke vunnet i lotto for det..), Trond og Ingvild Nagell Dahl, Knut Anders Sørum, Morten Ørsal Johansen (stortinget), Gro Hammerseng, Ronni Le Tekrø. Sikkert flere jeg ikke kommer på i farta :P

 

De er hvertfall seg sjøl, selv om de er "kjediser"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner flere C-kjendiser, + både B- og A. For meg er de fortsatt den samme, selv om jeg ser at den ene kan ha litt divafakter overfor andre mennesker. Når det er sagt kommer det ikke som et sjokk, for vedkommende er født av en diiiiivamor. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tja, de er kanskje ikke kjendiser for alle, men i sitt miljø, så er de det. Den mest profilerte av de er vel Lene Hansen(glamour-modell og deltager i 71 grader nord, fikk 2.plass)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har hørt at han haavard fra blanke ark er litt høy på pæra etter at han var med i serien, og fordi han innimellom blir bedt om å stille opp i debattprogrammer og å skrive artikler og sånn, men jeg vet ikke jeg... Kjenner han ikke personlig. Han er vel en C-kjendis..?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner mange som stadig er i media, de fleste av dem synes ddet er ganske slitsomt.

 

Mine bekjente og venner er stort sett toppidrettsutøvere, politikere og høyere statstjenestemenn.

 

Har heldigvis ingen realitystjernevenner....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg kjenner mange, men forstår egentlig ikke hva som er så kult med å kjenne kjendiser.. de er vanlige mennesker slik som meg og deg.. de har problemer med barneoppdragelse, spiseforstyrrelser, er elendig med økonomi, er kranglefanter og noen er skrytepaver akkurat som alle andre.. kjenner idretts"stjerner", artister, tv-folk fra både Norge og utlandet, føler ikke det er noe spesiellt..

 

og det er ikke forferdelig vanskelig å bli kjendis i norge da vi er knappe 5 mill mennesker i landet.. og c-kjendis? vil ikke sett på det som veldig spesiellt bortsett fra at de absolutt skal kalle seg "kjendis"..

 

slike som dåner og må ta bilde på gata sammen med nyhets-folk eller ei tilfeldig værdame på tv 2, eller for ikke å snakke om avdanka idoldeltagere syns jeg er ganske patetisk og trist.. (er greitt om en er 14 eller under altså, men ikke voksne mennesker)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Haha, kjenner noen som var med på luksusfellen men de er bare flaue og vil ikke snakke om det :P Derfor er det alltis så gøy å spørre dem og hvordan det går med økonomien! :-D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hehe, leste i ett eller annet ukeblad om en som var Vazelina-fan. Han hadde fullt ett rom av bla bildeler som han hadde reist over halve landet for å kjøpe på høggeriet..

 

Kanskje vi kan kalle bilen min en D-kjendis da?? Etter EU-kontrollen så måtte nok stakkars, gamel escort'en min bytte ut en god del deler.. Som da selvsagt kom fra Vazelina, siden høggeriet er ca 500 meter unna her..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...