Gå til innhold

Melkeallergi..


Shelo

Anbefalte innlegg

Noen med barn som har melkeallergi? Jenta mi har sovet kjempeurolig på natta i en laaaang periode, har virker som hun har vondt i magen, men er sjelden våken. På dagen er hun aktiv, blid og fornøyd. Etter x antall besøk av lege/helsestasjon ble vi henvist til barnelege. Hun mente det kunne vere melkeallergi, så nå prøver vi med soyamelk i stedet, men ser ikkje helt den store forandringen. Har bedre perioder, men så er d på`n igjen. Noen som kjenner seg igjen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvordan går det etter at dere begynte med soyamelk?

Jenta mi har melkeallergi, det viste seg etter utslett i ansiktet da hun fikk mme på flaske. Det slo ikke ut på prikktest, men det gjør det visstnok ikke alltid når de er så små.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ville kanskje vært forsiktig med soya også, det er en typisk matvare som trigger allergi, hva med å prøve ris eller havremelk i stedenfor?

 

og hvis hun ikke er blitt bedre med en melkefri diett, er det ikke sikkert det er melk..har du vært hos fysio/manuell terapeut? kanskje det er en låsning?

 

er det fremdeles mistanke om allergi, skriv en matdagbok, og en nattdagbok, noter ned alt hun spiser (og hvis du ammer, lag en til deg også)

da er det lettere å få oversikt dersom det er en eller annen matvare som ødelegger nattesøvnen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...