Gå til innhold

Leni har sin første dag i barnehagen i morgen


mammatiltussetroll

Anbefalte innlegg

Er litt spent, men tror det blir bra for oss begge. Hun skal gå tre dager i uken. Hun begynner i samme barnehage som Hennie og Theo, men på en annen avdeling. Tror hun kommer til å klare seg helt supert, bekymringen min er egentlig for de andre barna og litt for de ansatte.

 

Leni er vel det man kan kalle veldig vilter og ekstremt bestemt. Hun styrer de eldre søsknene sine med jerngrep og holder mammaen og pappaen i konstant aktivitet. På helsestasjonen fikk vi råd om hvordan vi skulle klare å roe henne ned, noe som rett og slett er umulig. Derav kallenavn som: Duracell kaninen, frøken duracell, lusa, lille loppe, frøken villmann, tussalus, flogo (Flogo= flue, fra da hun var baby. Hver gang vi la henne på rygg så kavet hun med armer og bein som en gal, til hun kom seg over på magen og kunne bevege seg)

 

Hun klatrer på absolutt alt, gjerdet i barnehagen har hun vert over flere ganger, de har halve, hyllevegger i barnehagen, de er også ypperlige klatreapparater, slik som bokhyller, kjøkkenskap, stoler, bord osv Det sier seg selv at vi har vert masse på legevakten med henne.

 

Heldigvis har vi hatt en øve dag i barnehagen, og etter en bitte liten stund fant de ansatte ut at dette er en liten villstyring som de må passe litt ekstra på. Da hadde hun kommet seg ut på kjøkkenet, klateret opp på kjøkkenbenken, og satt glad og fornøyd å gomlet på en skive.

 

Så det skal bli deilig med litt fri, håper bare hun treffer noen andre barn med sterk vilje, som kan jekke henne ned noen hakk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Høres fornuftig ut å sende henne i bhg. Kanskje hun får rast fra seg litt der så dere kan puste litt roligere når hun kommer hjem? ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høres ut som det er en aktiv frøken ja! :-) Håper det går greit i bhg. La oss få høre hvordan det går!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Barnehage er en fin ting. Leni stortrives. Vi leverer henne og kan snu å gå med en gang, hun løper av gårde og finner noe/noen å leke med. Foreløpig har hun vert ganske rolig i barnehagen, ikke noen orntlige tussa-sprell. Kanskje (håpe,håpe) aktiviteten i barnehagen er nok til å ro henne litt ned. Hun har heller ikke vert bøllete med de andre barna.

 

På onsdag blir første dagen hun skal sove i barnehagen, litt spent på hvordan det går. Men alt i alt så er vi alle kjempefornøyd med barnehagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...