Gå til innhold

Benjamin krabber!


Får 2 tette

Anbefalte innlegg

og det begynte han med på mammas bursdag! Litt av en gave! ;o)

Kan virke som om han har bestemt seg for å spare dette til bursdagsgave til meg, for det er ikke bare ett skritt nei. Nå krabber han rundt som bare det! Før har han bare dratt seg rundt, men det har gått fort nok det. Så det blir spennede å se hvordan farten blir på han når han nå krabber rundt! :o)

 

Er så morsomt å se hvor fort de tar ting!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

ja min lille krabber også. holdt på med noe inne på badet og vips så va henrik ute å krabba på verandaen. har lissom bare dratt seg rundt , men i dag krabber han som bare det. NÅ øver han seg på å sitte. lurer på hvor lang tid d vil ta:) men det kommer nok. henrik e 7,5 mnd

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Benjamin er også 7,5 mnd. På disse få dagene har han blitt mye flinkere og han bruker krabbingen mye mer. Han har utviklet en egen teknikk for å komme seg framover. Drar seg med helt strake ben, men dette har det blitt mye mindre av nå og mer krabbing! Moro er det !

Benjamin sitter også veldig lite. Han kan sitte, men setter seg heller ikke opp av seg selv. Så vi venter også på når det skjer! :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jenta mi krabber også! Hun er nå mnd men begynte med det for litt over 2 uker siden. Kom plutselig på en dag -akkurat den dagen vi dro på ferie til farmor! Fra første stund var hun overalt! Må passe på nå! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...