Gå til innhold

Ferieplaner ?


mammaen til Helle+2 i magen

Anbefalte innlegg

Hei!

Samboer og meg har pleid å reise til varmere strøk i feriene våre, men i å, og sikkert ikke neste år heller gidder vi det! Men vi har jo lyst å reise vekk litt, TRENGER å reise vekk litt også, har vert 3-4 travle mnd! :)

Men hvor skal vi reise ?? noen som har noen gode ferieplaner å dele med meg ? vi har ikke bestemt om vi skal reise utenlands eller bare farte litt rundt i Norges land.... Vanskelig å bestemme seg når vi også skal tenke på Helle... :)

 

klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Her skal vi på båttur en uke og så skal vi på bobiltur sammen med et vennepar til Kristiansand. Greit nok at småtten er for liten til Dyreparken (vennene våre har en gutt på snart 4 år), så vi står nok over den, men synes det kan være kos å reise sammen med noen. Ellers blir det tur på hytten og slappe av og kose oss.

 

Kanskje dere kan leie bobil? Eller leie campingvogn som står fast? Danmark er jo et godt alternativ og leie feriehus der?

 

Utenlandsreise venter vi med til januar, da reiser vi 14 dager til syden, men da er småtten blitt 10 måneder og det skulle gå greit å reise da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Syns ikke d er no værre å reise nå når babyen er 3-4mnd enn 10mnd. slipper å ha me så mye babymat ol. hvis man fullammer er d d beste!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...