Mamma2OO5 Skrevet 23. juni 2008 #1 Del Skrevet 23. juni 2008 Jeg har pleid å bruke semulegryn tror jeg... men det har jeg ikke nå. Jeg trenger at forma slipper lett fra kaka, hvordan får jeg det til? Synes ikke det funker så godt med mel, men jeg har kanskje ikke hatt i nok? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138076288-hva-bruker-dere-til-%C3%A5-str%C3%B8-i-forma-n%C3%A5r-dere-baker-kaker-sukker-mel/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blue Lady Skrevet 23. juni 2008 #2 Del Skrevet 23. juni 2008 Skal du bake i rund form? Da bruker jeg å legge et bakepapir i bunnen før jeg setter på rundingen. Bruker formfett og semulegryn, eller bare formfett, eller olje eller smør jeg Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138076288-hva-bruker-dere-til-%C3%A5-str%C3%B8-i-forma-n%C3%A5r-dere-baker-kaker-sukker-mel/#findComment-138076289 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mamma2OO5 Skrevet 23. juni 2008 Forfatter #3 Del Skrevet 23. juni 2008 Ja i rund form gjør jeg det samme som deg. Men dette er i langpanne og det er egentlig ikke en kakeform... Det er en sånn metallform med håndtak på begge sider og rist oppi (som jeg seff har tatt ut hehe), så derfor bør jeg smøre den ekstra godt tror jeg..? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138076288-hva-bruker-dere-til-%C3%A5-str%C3%B8-i-forma-n%C3%A5r-dere-baker-kaker-sukker-mel/#findComment-138076297 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blue Lady Skrevet 23. juni 2008 #4 Del Skrevet 23. juni 2008 Ja, det kan nok være lurt å smøre litt ekstra, det kan jo være vanskelig å få kakene ut av langpanne. Hva med noe annet gryn av noe slag? sammalt hvete? rug? kli? Nei, jeg vet ikke egentlig.. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138076288-hva-bruker-dere-til-%C3%A5-str%C3%B8-i-forma-n%C3%A5r-dere-baker-kaker-sukker-mel/#findComment-138076299 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 23. juni 2008 #5 Del Skrevet 23. juni 2008 Jeg smører et tynt lag vanlig margarin og så strør jeg med semulegryn, Fungerer godt på alt fra langpanne kaker til kakefigurer... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138076288-hva-bruker-dere-til-%C3%A5-str%C3%B8-i-forma-n%C3%A5r-dere-baker-kaker-sukker-mel/#findComment-138076314 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alva 12.09.06+Tuva 10.08.07 Skrevet 23. juni 2008 #6 Del Skrevet 23. juni 2008 Jeg bruker strøkavring....funker fint det! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138076288-hva-bruker-dere-til-%C3%A5-str%C3%B8-i-forma-n%C3%A5r-dere-baker-kaker-sukker-mel/#findComment-138076315 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mamma2OO5 Skrevet 23. juni 2008 Forfatter #7 Del Skrevet 23. juni 2008 Ok, da får jeg dra ut og handle det etterpå. Takk jenter! ) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138076288-hva-bruker-dere-til-%C3%A5-str%C3%B8-i-forma-n%C3%A5r-dere-baker-kaker-sukker-mel/#findComment-138076317 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå