Gå til innhold

Hva bruker dere til å strø i forma når dere baker kaker? sukker? mel?


Anbefalte innlegg

Jeg har pleid å bruke semulegryn tror jeg... men det har jeg ikke nå. Jeg trenger at forma slipper lett fra kaka, hvordan får jeg det til? Synes ikke det funker så godt med mel, men jeg har kanskje ikke hatt i nok?

Fortsetter under...

Ja i rund form gjør jeg det samme som deg. Men dette er i langpanne og det er egentlig ikke en kakeform... Det er en sånn metallform med håndtak på begge sider og rist oppi (som jeg seff har tatt ut hehe), så derfor bør jeg smøre den ekstra godt tror jeg..?

Ja, det kan nok være lurt å smøre litt ekstra, det kan jo være vanskelig å få kakene ut av langpanne.

 

Hva med noe annet gryn av noe slag? sammalt hvete? rug? kli?

Nei, jeg vet ikke egentlig..

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...