Mamma2OO5 Skrevet 11. juni 2008 #1 Skrevet 11. juni 2008 Veit at mamma bare skjærer det av og bruker det til matlagning. Men er det noe ålreit egentlig? Tenkte å bruke det på pizza kanskje...
Mamsen og lillegutt Skrevet 11. juni 2008 #2 Skrevet 11. juni 2008 man skjærer bare av det hvite. gjør alltid jeg....
LisseUmmaNuddeAtteJamPjøver Skrevet 11. juni 2008 #3 Skrevet 11. juni 2008 Høvle det av og bruk det som er under. Går laaaang tid og blir grønt før resten av osten blir påvirka. Bon apetit.
Mamma2OO5 Skrevet 11. juni 2008 Forfatter #4 Skrevet 11. juni 2008 Da gjorde jeg det ;o) Greit å vite, for jeg har pleid å kaste hele osten jeg hehe
snartmammapåny Skrevet 11. juni 2008 #5 Skrevet 11. juni 2008 jeg bare høvler bort så er den fin som ny:) Ikke farlig i det hele tatt.
Gjest Sekretøsa Skrevet 11. juni 2008 #6 Skrevet 11. juni 2008 Dere vet at sporene begynner i midten av osten, eller? Jeg bruker ALDRI ost med gugg på.... Dette lærte vi nemlig på videregående, og etter det har jeg ikke turt...
LisseUmmaNuddeAtteJamPjøver Skrevet 11. juni 2008 #7 Skrevet 11. juni 2008 Vranglære, på ost ligger soppen på overflaten. Fra matportalen (informasjon om mat fra offentlige myndigheter) : "Muggen mat kan inneholde muggsoppgifter og hovedregelen er at mat med mugg bør kastes. Unntakene er hard ost og grønnsaker som har fått små og velavgrensede muggflekker. Her kan mugget skjæres bort, men sørg for å skjære bort rikelig rundt muggflekkene." Og der er det snakk om mugg, ikke forstadiet som er dette hvite belegget, vet ikke hva det heter egentlig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå