Gå til innhold

Litt hvitt på osten... ikke mugg, men nesten. Kan den brukes?


Mamma2OO5

Anbefalte innlegg

Veit at mamma bare skjærer det av og bruker det til matlagning. Men er det noe ålreit egentlig? Tenkte å bruke det på pizza kanskje...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Høvle det av og bruk det som er under. Går laaaang tid og blir grønt før resten av osten blir påvirka. Bon apetit.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sekretøsa

Dere vet at sporene begynner i midten av osten, eller? Jeg bruker ALDRI ost med gugg på.... Dette lærte vi nemlig på videregående, og etter det har jeg ikke turt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vranglære, på ost ligger soppen på overflaten. Fra matportalen (informasjon om mat fra offentlige myndigheter) : "Muggen mat kan inneholde muggsoppgifter og hovedregelen er at mat med mugg bør kastes. Unntakene er hard ost og grønnsaker som har fått små og velavgrensede muggflekker. Her kan mugget skjæres bort, men sørg for å skjære bort rikelig rundt muggflekkene." Og der er det snakk om mugg, ikke forstadiet som er dette hvite belegget, vet ikke hva det heter egentlig.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...