Gå til innhold

Når er det natten for de små?


LilleMalin♀♂♂

Anbefalte innlegg

Emily har lagt seg i 19 tiden, men nå roper hun bare "stå opp" og "ferdig" og da er det ikke lett å få henne til å legge seg pent ned. Hun varierer ropene litt med å rett og slett være stille og så titter jeg inn og da har hun tatt av seg alt og kastet bleien på gulvet...

Nå legger hun seg kl 20, men hun kjører showet sitt likevel. Tror hun er sliten fra barnehagen og at hun hadde hatt nytte av å legge seg til vanlig tid, men det er ikke lett å få til!

Har dere noen tips?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvor lenge sover hun på dagen da?? Kanskje på tide å korte ned på dags luren.. Her er det natt ved halv 8 ca + -.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Linea legger seg mellom 19 og 19:30 og sovner stort sett med en gang, men hun sover ikke på dagen lenger da. Hender av og til at det blir en liten lur på dagtid, og da kan det ta lenger tid før hun sovner på kvelden. Heldigvis så klager hun sjelden på å bli lagt nå, hun synger og jodler og koser seg til søvnen kommer og tar henne. Har enda ikke skjønt at hun kan ta av seg alle klærne. Phui! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Thomas legger seg ca. 1930, men bruker ca. halvtime på å sovne. Han roper på vann, og etter å ha fått det spør han "mamma dyke?". Og da stryker selvfølgelig mamma'n littegrann på han siden han synes det er så godt... Vi er inne hos han 2-3 ganger før han blir stille og går inn i søvnen.

 

I bhg sover han max 1,5 time, vi har bedt de vekke han. Det hjalp litt i begynnelsen, men nå er det samme showet på kveldene igjen. Har ikke lyst å kutte ut all dagsovinga heller, han trenger en hvilepause fra leken i bhg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I bhg Linea skal begynne i så er det mange som bare hviler. Vet ikke helt om det innebærer å ligge og slappe av i en seng (er solsteik hele dagen utenfor så de kan ikke sove i vogn, har flotte soverom i stedet) eller om det er å sitte i ro på et fang. Kanskje det er noe sånn Thomas trenger etterhvert... Linea sovner når vi kjører bil o.l. men hun skal ikke sove for mye før hun blir håpløs på kvelden. Men det går sånn en gang i ny og ne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Legger seg kl 19 og sover til ca 8-8.30 + 3 timer på dagen.

Har dessverre ikke noen råd da jeg selv strevde veldig med di 2 eldste jentene våra da di var små.

Så det at Elin sover så godt er bare flaks,:o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Glemte å si at det er sjeldent at vi må opp til ho etter at ho har lagt seg, hender ho står i senga å roper men da er det bare til å legge ho ned i gjenn så sovner ho.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Leander har sluttet å sove på dagen. Han ble så vanskelig å legge. Det hender at han sover litt på dagen om han er litt ekstra trøtt. Men som regel gjør han ikke det. Jeg legger han 19.30 og da sover han til 7.00 ca

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...