Gå til innhold

hva er favorittlekene til barna?


line_n & sara

Anbefalte innlegg

sara elsker de ringene til å henge opp lekene i babygymmen! (tinylove)

nå har vi pakka bort gymmen, men beholdt lekene, og kjøpt fler av disse ringene. tar de med oss bort også, og de er blitt en stor hit i barselgruppa!

 

ellers så er hun glad i et lekespeil fra liberoklubben ("kjøpte" den i poengshoppen, poenger vi fikk på å svare på mail) helt genialt speil, mykt, med myke kanter!

 

det er hittene her i gården! har et tonn leker, men disse utmerker seg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det morsomste Nora vet er faktisk to rangler vi har. Den ene er av tre, og er av den "gammeldagse" typen. Den andre er av plast med sånn behagelig "pling,plong" lyd inni. Jeg er sååå glad for at dette er favorittene, da det ikke er plagsomme lyder! hehe..

 

Vi har styrt unna litt bråkeleker da, for hu er så usannsynelig høylydt selv, og hu alene bråker like mye som tre andre barn til sammen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ellen elsker en sånn biteleke, er som en smokk liksom, med smokk i begge ender, og ett godt stykke som er godt å holde i på midten... litt vanskelig å forklare. Og en rangle som er fra atten pil og bue, som pappa`en hadde når han var liten. De elsker hun.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er smokkene til storesøss favoritt lekene, lillemor selv sutter tott. Derfor er disse smokkene super morro å ta fra storesøster. Ellers alt som er godt å bite på. Men det ser ut som det morsomste akurat nå er å finne ut nye måter å komme seg av lekematta på :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Virker som alt annet en det som er lov er favoritten :-) Ledninger er stas *må barnesikre huset med en gang*, halen til hunden, tannkremtuber... Men av "vanlige" leker tror jeg det må være ringene til "link-a-doos" og en blomst fra Lamaze med blader som knitrer. Egentlig så er hun fornøyd med alt som kan tygges på for tiden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

En tøybok som han liker å "lese" i, dvs kaster hodet nedi og prøver å stappe det meste av den i munnen. Ellers blir han helt vill når han ser sko og aviser.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

jenta mi elsker aviser.. hehe..

 

men av leker er det en grønn krokodille som piper når man trykker på den,bøtte og spade er kjekke å bite og slå på/med, å en rangle i tre med masse farger;o)

ellers så elsker hun å leke fly;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bortsett fra silkepapir og reklame er nok en sånn trekantbok/speil fra Go'boken favoritten. Har ikke så mange leker egentlig. Tutkoppen er også en favoritt for den er så god å gnisse mot gommene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Linnea elsker også de ringene til babygymmen ;P Hun kan holde på kjempe lenge med dem. Ellers liker hun veldig godt badeendene og en rangleting med sebrahode:) Men hun er også veldig glad i å rive ut alle dvdene og leke med dem ;P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helena liker veldig godt ulike typer rangler, så det har vi masse av, og det er et must å ha noen med seg i stelleveska når vi skal noen steder. Hun rister på dem og gnager på dem så siklet bare renner i strie strømmer :) Ellers er hun blitt glad i å trille ball når vi sitter på gulvet. Da fryder hun seg - hyler og hoier! En tredje favoritt er vinduskonvolutter - de knitrer så fint! Babygymmene bryr hun seg ikke om lenger, så de blir nok pakket bort ganske snart.

 

Ja, og så liker hun å bli lest for, men kanskje aller best å få gnage på boka etterpå :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...