Anonym bruker Skrevet 22. mai 2008 #1 Skrevet 22. mai 2008 Av og til når jeg går inn på facebook står det at en av mine venner har kommentert et bilde til en peron jeg ikke har som venn og da ser jeg bildet. Er det fordi denne personen ikke har stilt inn at bare venner kan se bildene? Jeg har ikke lyst til at venner oav venner oav venner skal kunne se mine bilder.. ??!
Anonym bruker Skrevet 22. mai 2008 #2 Skrevet 22. mai 2008 Det skulle stå: venner av venner av venner..
Anonym bruker Skrevet 22. mai 2008 #3 Skrevet 22. mai 2008 ja så lenge du ikke har innstillt at det ikke skal gå an..du får se på innstillinger,er ikke helt sikker på hvordan
Gjest Skrevet 22. mai 2008 #4 Skrevet 22. mai 2008 Hvis du ikke har endret d, så ja... Du får jo spørsmålet når du oppretter et album. Der er den allerede innstilt på at alle kan se, selv trykker jeg alltid ned på "only friends" når jeg lager et nytt album.
Anonym bruker Skrevet 22. mai 2008 #5 Skrevet 22. mai 2008 Venner av den som har publisert bildet kan se det. Hvis ikke denne personen har andre instillinger, han kan jo for alt vi vet ha dette åpent for alle. Men kun hans/hennes venner vil få det annonsert da.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå