Gå til innhold

hvordan trives babyene på magen?


line_n & sara

Anbefalte innlegg

sara ser ut til å foretrekke magen, når vi legger henne i babygymmen, legger vi henne på ryggen, og hun snur seg med en gang, så det virker som at hun liker seg best på magen (!)

det blir litt trangt i gymmen, når hun skal vri seg rundtomkring, og jeg er dessuten litt redd for at hun skal rulle ut på gulvet, og av gymmatta si..og inn i et stolbein eller lignende!

burde kanskje tenke på en babygrind?

 

hvordan er det med deres små? trives de på magen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Brage blir 5 mnd no den 17.april =)

Han liker å ligge en liten stund på ryggen under sin babygym...men kan fort bli litt lei... da legger eg han på magen...han klarte å snu seg fra mage til rygg 4,5 mnd. Eg og har tenkt på en lekegrind no etterkvart,men tenkte å høre om de er en til lån i fam.

eg tenker og at grind er et ekstra trygt sted for han, for han har en eldre søster på 7,5 år som har en del små ting...

Men tror nok han kommer til å trives mer på gulvet no fremover,beg å bli sterk i bena...sparker godt ifra med dei no.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snuppa trives best på ryggen. Legger henne ned på magen, men hun snur seg over på ryggen når hun blir lei. Vi har lagt babygymmen og lekene hennes oppi en reise seng som vi har stående i stua. Da kommer hun opp fra gulvet og ligger trygt. Vi har hund så det er ganske praktisk å slippe å vaske hår fra lekene hennes hele tiden:-) Pluss at når hun ligger oppi der kan hun snurre seg rundt uten å komme seg bort til andre ting.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her i gården er det nesten alltid suksess når Oscar blir lagt på ryggen,men prøver å la han ligge ett par "økter" på magen og,..Det går jo greit det-helt til han begynner å skrike!!:) Da er det nok gitt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Benjamin elsker å ligge på magen. Legger vi han på ryggen tar det ikke lange tiden før han ligger på magen. Nå har har funnet ut at det er spennende å ligge på magen også etter at han har funnet ut hvor godt føttene hans smaker ! hehe.... Han ligger på saueskinn her. Og det er ofte han ligger utenfor det og aker seg hit og dit! Er utrolig hvor fort de blir mobile! Han blir 5 mnd i morgen. Utrolig hvor fort tiden går!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lille snuppa mi liker godt å ligge på magen. Når vi legger henne ned på ryggen snur hun seg over på magen nesten hver gang. Ja det er utrolig hvor fort tiden går. Det skjer noe nytt hele tiden. Så gøy :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Linnea ruller også over på magen med en gang. Er blitt kjempe vanskelig og stelle henne nå, hun skal bare over på magen. Så hun trives vell også best på magen. dessuten kråler hun seg rundt når hun ligger på mage. Før brukte hun å ligge masse naken på gulvet med handuk under seg. Nå nytter det ikke og legge henne på handuk, for det tar bare 2 sekund, så ligger hun utfor den ;P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...