Gå til innhold

Namnam, brødskive


*smula*

Anbefalte innlegg

Lillegutt vil jo ikke ha noe særlig middag - så igår prøvde vi å gi han litt brødskive. Det var skikkelig suksess. Tok litt fruktmos på, og han moste brødet med gommene og gapte etter mer. Så nå blir det brødskive på han framover. Får prøve med litt forskjellig pålegg etterhvert, men fruktmosen (fungerer jo som syltetøy) var skikkelig suksess.

Også er det jo så enkelt å ha med seg ut på tur. Slippe styret med grøt og klin. Fantastisk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Her er det også stor suksess med brødskive. Mini begynner å bli veldig lei grøt, så vi har begynt med brød til kveldsmat, og da spiser han 2 skiver uten problemer! Til formiddagsmat spiser han som regel et sånn glass med frukt og fullkorn, men skal vi bort, er det jo kjempeenkelt å ta med ferdig oppdelt brødskive. Han bruker leverpostei på han da.

 

Er litt godt at de begynner å bli så store at de kan spise "normal" mat også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi begynte med brødskiver forrige uke, med stor suksess! Forløpig er det kaviar som er favoritten, er bare litt redd for at det er litt salt for Knerten.... Noen innspill på det....? Så nå har vi to måltid med grøt, ett med middag, ett med brød og ett med bare melk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har tenkt på det med kaviar og salt jeg og, men så tenker jeg at det har jo barn spist i alle år, og det har da gått bra. Så det er nok bare å gi barnet ditt det. Det er jo ikke salt i grøten og middagen, så det går nok helt fint.

 

Men her har mini plutselig begynt å nekte å spise brødskive nå. Han var jo sååå glad i det, og spiste 2 skiver til kvelds, men nå er det bråstopp. Bare spytter ut igjen med en gang. Har prøvd flere slags pålegg også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har begynt med brødskive vi også. Får det han orker av en brødskive. Det går alt fra 1/4-1/2 brødskive til lunch.. Gir han enten fruktmos, leverpostei eller kaviar.. Sklir ned på høykant.. =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...