Jump to content
Sign in to follow this  
Kuredu

"problem" i barnehagen

Recommended Posts

Kuredu

Jenta vår har gått i barnehage siden slutten av september. Det gikk veldig fint i starten, men så fikk hun en gråteperiode etter jul. Den ga seg etter ca et par mnd, og så ble det påskeferie. Da var hun ikke i bh på halvannen uke, og første dag tilbake etter påske var jeg veldig spent på hvordan det skulle gå. Alt gikk greit - helt til hun fikk se en av de ansatte i bh, en ung gutt på ca 19 år (han har jobbet der i ca to-tre mnd - akkurat i den perioden hun har grått mest. Den perioden hun ikke gråt var han sykemeldt). Hun ble helt stiv av skrekk og hylte mens hun klamret seg fast i meg. Jeg har aldri sett henne sånn før. Det samme skjedde da jeg leverte henne i dag, alt gikk fint - helt til hun så han. Jeg kjenner jeg blir helt fortvilet, og må si jeg ikke har sansen for denne gutten i utgangspunktet (uten å gå i detalj på hvorfor). Etter at jeg har sagt hadet til denne gråtende jenta snakker jeg litt med en av de andre ansatte og sier jeg synes det er rart hun reagerer slikt, og da fortelle hun meg at det er to andre av jentene som går i bh som også reagerer slik når de ser han.

 

Vi skal uansett bytte barnehage fra august, og vi skal ha lang sommerferie i år slik at hun har bare 2 mnd igjen i den bh, men jeg synes det er vondt å levere henne når jeg ser hvordan hun reagerer. Lurer på om jeg skal snakke med styrer eller om jeg bare må la dette gå sin gang? Noen erfaringer eller kommentarer?

 

Dette ble langt, men måtte nok få det ut ja..............

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Loppelill

Huff da, det høres ikke noe gilt ut. Det går jo an å høre med styrer så slipper du å gå å bekymre det i alle fall .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mersa og gutta <3

Ingen erfaring! Men så ekkelt!!! Skjønner godt du har klump i magen.

 

Godt du sa i fra da, og i og med at andre hadde reagert sånn også så er nok de andre ansatte litt oppmerksom på det tenker jeg....Men tror nok jeg hadde tatt kontakt med styrer, og om du kjenner de andre foreldrene oppfordre de og til å gjøre det!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sessa ruger igjen...

Dersom hun ikke reagerer på gutter/menn generelt så ville jeg nok prøvd å få gjort noe med problemet. Er jo tydelig at disse tre jentene ikke liker han! Kan du ikke snakke med styrer og foreldrene til de andre jentene? Trenger jo ikke være at han gjør dem noe galt, men heller at han ikke har det barnetekket han burde hatt for å jobbe i bhg? Styrer må jo uansett sørge for at barna har det bra og følge opp slik at de ansatte gjør en tilfredsstillende jobb.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...