Anonym bruker Skrevet 11. mars 2008 #1 Skrevet 11. mars 2008 UTEN at det automatisk vil bli sendt en mail til de som har blockert meg...
Anonym bruker Skrevet 11. mars 2008 #2 Skrevet 11. mars 2008 Meiner at du ikkje kan sjå at den personen er logga på. Så er den personen aldri logga på, så har han blokkert deg:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå