Gå til innhold

Hva slags saus har du i hjemmelaget lasagne ?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Koker ca. 2 bokser hakket tomater med salt, pepper, timian,oregano, basilikum, hvitløk, stekt gul løk, soltørkede tomater og en liten boks tomatpurre.

Steker kjøttdeig og har oppi kaserollen.

Koker på svak varme under lokk i ca. 2-3 timer. Rører av og til.

 

Lager tykk hvit saus med salt,pepper,muskatnøtt og litt ingefær. Når sausen har kokt en gor stund har jeg i revet ost. Varmr den videre til osten har smaltet.

 

 

Smurt ilfast form. Legger først ett lag tomatsaus, så lasagneplater, ostesaus og ett nytt lag tomatsaus. Helt til formen er full eller det er tomt for saus.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...