Gå til innhold

hvordan går en frem og hvordan er sjangsen for at....


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

hei,jeg har en bror på 36 som ønsker å adoptere alene.han har desverre ikke funnet rett kvinnen i livet ennå,men ønsker seg sårt et lite barn,et barn han kan gjøre liver meningsfyllt for.han er godt utdannet,fast jobb,eget hus(bygget det selv,stort og fint),bil ordnet økonomi,trygg og skikkelig stabil famile rundt seg,personlig kristen(ikke at det har noe å si da) det jeg lurer på er hvor stor er sjangsen for han kan adoptere alene og hvor lang tid tar dette??...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du kan lese mer om fremgangsmåten her: http://www.bufetat.no/?module=Articles;action=ArticleFolder.public

OpenFolder;ID=800 og på resten av bufetat.no

 

Det er en vanvittig lang prosess, og sjansene for å få et barn som enslig mann innen noenlunde rimellig tid er visstnok forholdsvis små for tiden. Tror det finnes bare en enslig mann som har utenlandsadoptert til Norge alene.

 

Et alternativ for ham kan kanskje være surrogatmor i USA, som de fleste homser som vil ha barn ender opp med, også de single.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå er det ingen av adopsjonsforeningene i Norge som samarbeider med land der enslige får adoptere, uansett kjønn. For enkelte lands kriterier (bestemt av landet, ikke Norge), se adopsjonsorganisasjonenes sider:

 

adopsjonsforum.no

verdensbarn.no

inoradopt.no

 

Den største sjansen kan være surrogatmor i f.eks. USA eller å få kontakt med en enslig kvinne eller et lesbisk par som ønsker barn også..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva med å være fosterhjem? (Vet ikke om enslig kan det, men sjekk ut fosterhjem.no)

Eller besøkshjem?

Eller avlastningshjem?

Eller støttekontakt?

Eventuelt, som det står på ønskebarn sine sider; Det trengs familier til å ta imot unge asylsøkere, som ikke har foreldre med seg, mens de venter på å få behandlet søknaden sin. (Et alternativ til asylmottak for dem som er under 18)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

alle barn har best av to foreldre???? dette er da en rar ting å si...alle barn har best av en eller to foreldre som elsker ungen over alt uansette om de er alene foreldre eller homofil eller over 40 eller under 20...kjærlighet og trygghet er det som betyr noe...det finnes sååå mangen barn med "to foreldre" som egentlig ikke har foreldre i det hele tatt...foreldrene bryr seg ikke...

 

anngående broren din...desverre har kina trekt tilbake tilbudet om adopsjon der det bare er en mor eller en far...noen få enslige får adoptere men til og med ventelista er full...fosterhjem er det som er mest sannsynlig...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...