Gå til innhold

Baby call


Tvilling/moni

Anbefalte innlegg

Hallo

Lurer litt på hvordan baby call vi skal kjøpe.

Er det noen som har noen tips å komme med.

 

Fins det noen med to sendere og en mottaker.

 

 

Lenke til kommentar

Fortsetter under...

Vi har en type fra Doro, den har en sender som står fast på strøm, men så har den to mottakere som er oppladbare. Det som er så fint med disse mottakerne, er at du kan bruke den ene av de som sender!

Disse to mottakerne, kan også brukes som walkitalkier.

Vi er iallefall kjempe fornøyde med denne typen! Den har 8 kanaler, men i tilegg 30 under-kanaler, så det er massevis av kanaler å velge i slik at du slipper å ta inn nabon.

 

Ps.rekkevidden er forresten opp til 3 km.

Lenke til kommentar

Vi har en babycall fra philips avent (toppmodellen, kostet 1400.-) som vi er veldig fornøyd med! Den er slik at ingen andre babycaller/telefoner e.l. kan slå inn, dect-teknologi heter det visst, det er greit når man bor i tettbebygd strøk :-) Kjenner noen som får inn naboer uansett hvilken kanal de velger. Babycallen har også termometer, spiller vuggelåter, har nattlys m.m. Det er veldig fint å se hvilken temperatur det er på rommet til jentene, men det andre ekstrautstyret er unødvendig. Har bare en sender, jeg ønsket helst to (mannen som handlet), men vi trenger faktisk bare en.

Lenke til kommentar

Vi har walkie talkie m/babycallfunksjon fra Cobra. Er billigere enn mange "rene" babycaller og kan jo brukes som leketøy når man er ferdig med de. Begge enhetene er helt like og oppladbare. Vi hadde ingen problemer og var kjempefornøyd med disse med førstemann og kommer til å bruke de igjen. Funker kjempebra å ha med seg rundt. Jeg brukte de i tillegg når hun sov på verandan og hadde med når jeg satt på cafè og lillemor lå utenfor og sov. Hadde selvsagt alltid utsikt til vogna, men greit å høre når hun satte igang.

 

Hører med til historien at far i huset har dilla på kostbare elektronikkduppeditter og at han gjorde research og landet på denne relativt rimelige varianten... :-)

 

Kjøpt på Elkjøp...

Lenke til kommentar

Vi har supernova sin - bare en sender og en mottaker, men begge går på batteri, så man ikke må ha strømuttak ved den ene dingsen. Vi er veldig fornøyde - den er utrolig pålitelig idet at den varsler om hver minste lille lyd fra barnet.

 

Prøvde først billigmodellen fra Clas Ohlsson (249,-), men den reagerte kjempetreigt, og ikke på alle lyder, og det sto spesifikt i bruksanvisningen om at den ikke måtte ligge oppi vogna/senga, da den kunne eksplodere(!) Fantastisk. Fikk heldigvis pengene tilbake da vi klaget....

 

Supernovaen kan fint stå et par-tre meter unna barnet og likevel ta inn alt av lyd.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Annonse

Gjest Bjørnen Collargol*gravid*

De er bærbare begge enhetene på denne eller?

Har hørt at den er bra skjønner du og vurderer å kjøpe den, men er avhengig av at begge går på batteri slik at vi kan ha vesla ute selv om vi er inne :-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...