leamam Skrevet 24. februar 2008 #1 Skrevet 24. februar 2008 Jeg er i hele februar 50% sykemeldt, og har jobbet litt forskjellig fra uke til uke. For meg er det 21 arbeidsdager i februar og siden jeg jobber 50% må jo dette bli 10,5 dager. I februar skal jeg jobbe 10 dager som jeg er satt opp på. Denne uka skal jeg ha 3 dager ferie som er avtalt før jeg ble sykemeldt. Det jeg lurer på og som jeg ikke skjønner er: Er det ikke sånn at jeg skal ha ferien av de 10,5 dagene jeg skulle vært på jobb? og ikke av de dagene som jeg er sykemeldt. Får jeg da igjen ferien min? Håper dere som vet noe om dette kan hjelpe meg! Vil gjene bare ha svar fra de som VET:)
mai mammaen til to Skrevet 24. februar 2008 #2 Skrevet 24. februar 2008 en jeg jobbet med var sykemeldt 2 uker på sommeren engang.. hun fikk igjen de to ferie ukene sine da.. vil tro det samme gjelder deg siden du er sykemeldt. at du enten får igjen de tre dagene eller trekker dem fra på det du skal jobbe... men kan jo hende det er andre regler når man jobber 50 % og ikke er fullt sykemeldt
Ett barn til? Skrevet 24. februar 2008 #3 Skrevet 24. februar 2008 I følge ferieloven må du være fullt sykemeldt for å få igjen sykemeldingsdagene - altså 100 %. Så lenge du er 50 % sykemeldt får du ikke disse dagene igjen.
Katsi Skrevet 25. februar 2008 #4 Skrevet 25. februar 2008 Enig m Gutt 0603 Dersom du er gradert sykemeldt og tar ut ferie stopper sykepengene de ukene du har ferie. Jf folketrygdloven § 8-17 siste ledd.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå