Gjest Skrevet 28. januar 2008 #1 Skrevet 28. januar 2008 Når dere bytter til f.eks "anonym akkurat nå" og lignende må dere huske at profilene vises allikevel ;-) Så dere er ikke anonyme med mindre dere oppretter en ny bruker. Det holder ikke å fjerne profilen midlertidig heller, for så snart dere endrer tilbake vil både det permanente og det midlertidige nicket vise til samme profilen. Greit å huske dersom man skriver noe man virkelig ikke vil at andre skal vite :-) Vet det har vært tipset om dette før, men det kommer jo stadig nye til, og da kan det være greit med en påminnelse!
Gjest Skrevet 28. januar 2008 #2 Skrevet 28. januar 2008 Heisann =) Hvis man på liv og død vill være anonym kan man jo bare skrive om inne på brukerinformasjon ;p
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå