Gå til innhold

Moden mamma på Nordberg i Oslo


mammaen sin

Anbefalte innlegg

Jeg er snart 36 år og venter nr 3 i sept. Har jente på 11 og gutt på 8 fra før. Er dessverre blitt sykemeldt allerede, og lurer på om det er andre som har barn i magen og som har mye tid på dagen. Gå tur eller dra på cafe sammen? Hadde vært fint å bli kjent med flere!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei, jeg er 36 år og har to barn fra før. En gutt på nettopp fylte 14 år (des), og ei jente som blir 4 i begynnelsen av febr. Venter nestemann 24 sept. Er lærer, men er i permisjon og studerer litt ved universitetet (spansk). Har mye fri på dagene. Er en del syk i perioder, men synes det hadde vært gøy å treffes! Skal til ul neste fredag. Håper alt er fint da. Dette er 5 svangerskap etter siste fødsel så håper virkelig det går bra denne gangen ;). Får god oppfølging denne gangen og er virkelig optimist ;). Bor på Bjerke, så vibor ikke så langt unna hverandre. Kjøpte leilighet her i fjor vår/sommer ;).

 

Ha en fin kveld ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei igjen! Så koselig med svar! Nei, Bjerke er jo ikke så langt una. Kanskje vi kunne gått en tur sammen en dag, evt møtes på en cafe? Skjønner at du har hatt tøffe tak siden siste fødsel. Håper virkelig UL på fredag blir en fin og betryggende opplevelse!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...