Gå til innhold

ADVARSEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Heaven har født::)

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvis dere får mld på msn når dere sitter å prater med noen eller ellers om at det er bilde av deg på facebook, ikke åpne, det er VIRUS. Sprer seg til kontaktene dine med deg som avsender....

Videoannonse
Annonse
Skrevet

faen alså!! Jeg åpna den jeg....! Og nå driver hele greia å klikker!

 

HVORDAN FÅR JEG FIXA DETTE??????

Skrevet

takk og lov at jeg ikke fikk åpnet den!!

Skrevet

Logg deg av mns og ta en virusscan eller en ad awar scan (eget progran) Forsvant hos meg.....men det var kanskje et annet virus.

Skrevet

kjør virusprogram, går ikke det last ned ad adware. har ikke fått det jeg,men ville advare. veninne fikk og hun får ikke åpnet kontakter eller noe annet....

Skrevet

jeg har PC-CILLIN ..... har søkt gjennom med det, men det finner det ikke!

prøver å laste ned et annet program nå, men tror kanskje PC-CILLIN ikke vil godta at jeg lagrer det.... (at det blir registrert som spion program)

 

?????

Skrevet

www.livekill.org/plug.html.

Gå inn på denne og gjør det som står så forsvinner viruset. Gjorde det på min maskin.

Skrevet

ok tusen takk for tipset Martine og Andreas :)

 

Skal teste det nå!!

Skrevet

fikk opp dette når alt var gjort:

 

There is not any virus on your computer !

 

 

 

What??

Skrevet

Det kommer i forskjellige varianter.

En med et sykt bilde av deg og et med et ekte bilde av lommemannen.

 

Har mottatt alle tre fra ei, så det dukker nok opp flere hos dere også

Skrevet

Er ikke alle virus program som finner det. etter hva jeg hørte tar ikke norton og norman det....

Skrevet

Fikk en til.

 

Men linken er den samme.

Så om msn adressen din står på slutten av linken, så er det virus.

Skrevet

avinstaler msn deres hvertfall- og last ned på nytt.

 

Jeg har ikke åpnet og godt fornøyd med det:)

Skrevet

Takk fo tipset!!!!

Fikk akkurat denna meldinga fra en av mine kontakter nå... GODT jeg ikke åpna den:)

Skrevet

OG, en annen variant er den der det står at det er nakenbilde av deg et ellerannet sted på nettet. Veldig sannsynlig. NOT!

hehe

 

 

Bare la være åpne ALLE LINKER på MSN.

Og spør "avsenderen" først; "sendte du meg en link nettopp?"

 

 

Skrevet

Jeg fikk nettopp en slik og prøvde selvsagt å åpne. Men fikk ikke frem noe? Har mac om det har noe å si??

Skrevet

jeg heller fikk ikke frem noe... men fikk viruset ja..... :((((

Gjest Sekretøsa
Skrevet

Åh, tusen takk! :) Fikk AKKURAT en sånn på msn nå, men ble noget skeptisk, så åpnet den ikke.. Pjuh! :)

Gjest Pusikatt
Skrevet

Takk for tipset. Akkurat da jeg hadde lest innlegget, fikk jeg en slik melding fra en msn kontakt. Det så veldig troverdig ut, så jeg hadde garantert åpnet hadde du ikke sagt fra.

ha en fin lørdagskveld. :-)

 

Skrevet

Takk, fikk det tidligere fra en god venninne.

Bruk msn sitt eget virusprogram. Det er gratis og var det eneste jeg fikk til å ta akkurat det viruset. Har to andre virusprog. som jeg trodde hadde tatt det, men det stemte ikke.

Skrevet

Hvordan vet jeg at jeg fortsatt har viruset på maskinen?

Har kjørt viruskontroll og fant ingenting. Har McAfee, vet ikke om det tar det. Er det på msn man merker det?

Skrevet

takk for advarselen, hadde jeg ikke lest den her hadde jeg nok åpnet den:-(

Skrevet

Med fare for å bli hengt: Åpner man PROGRAMFILER man får via msn er man virkelig så dum at man fortjener en lærepenge i form av et lite virus. Å tenke før man trøkker kan ofte være en god idé ;-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...