Stor_smil Skrevet 18. januar 2008 #2 Skrevet 18. januar 2008 Hvis du trykker på "friends", så er det ett kryss i høyre hjørne på hver venn, den er det samme som remove.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå