Gå til innhold

Hedda har fått sine første orntlige sko!


En liten mamma

Anbefalte innlegg

To par, et par vinterstøvletter og et par vår-sko. Så søte og små, et par er rosa og et par er lilla.

 

Ho er så søt når ho har de på smiler og ler og peker på føttene sine! Og de er visst vanskelige å gå på, ho er jo ikke vant med å ha på noe annet enn sokker. Ganske komisk når ho stabber avgårde, og løfter beina høyt, høyt for hvert steg ho tar!:)

 

Men snuppa vår har visst ganske store føtter -str 22 i vinterskoene og str 21 i de andre. Hvilken størrelse bruker barna deres?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi har også kjøpt nye vinter sko :o) Vi kjøpte str 22 vi også da hun lå akkurat i grenseland til dette. Mi snelle har ikke lært å gå enda så vi har ikke brukt de så mye enda, men de blir vel brukt mere nå når hun skal begynne i barnehage snart.

 

Vi sliter med å få på de nye fine rosa skoene. Hun bare krøller tærne slik at hælen ikke kommer godt nok nedi der. Tror det er et triks her som jeg ikke har oppfattet enda, hehe..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Wilma fikk skoene sine like før hun ble ni måneder, da var de altfor store. Men farmor var sååå stolt over å ha funnet gullsko til henne. De er i str 20 og vi får ett par ulvang-sokker i dem.

Vi har ingen vinterstøvler ennå. 500kroner!!! kostet de jo, og vi er ikke så mye ute heller. Hun skal ikke begynne i barnehage før til høsten. Så da bruker vi heller Stonz på utsiden.

Tøflene er i str 19.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lillewirres fot er ca 11 cm.

Men skoene skal jo helst være en cm for store.

Skoene i 20 og tøflene i 19 er like store inni, så det er definitivt forskjell på skostørrelser;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hm ja er nok store forskjell på skoene. Jeg kjøpte et par ecco sko til min, og vi målte innersålen mot foten hans i butikken, og da hadde han mer enn nok å gå på sa butikk dama.

 

Hans fot er 11,5 cm og str 19 i sko. Han vil da ha ca 1 cm å vokse på. De første skoene skal heller ikke være for store siden de skal lære seg å gå med dem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Heddas fot er 12,5 cm,og hennes sko er som sagt i str 21 og 22. Dama i sko-butikken hadde en liten dings som ho målte først inni skoen, og så under foten til Hedda. Sålen er ca 1,5 cm lengre enn foten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...