Blå-Rosa+spire! Skrevet 10. januar 2008 #1 Skrevet 10. januar 2008 http://photobucket.stx.nl/PIC5830.jpg.photobucket.com Denne og lignende linker dukker opp hele tiden på msn min. Jeg får den av flere venner, og de får den av venner jeg ikke har osv. Den aksepterer seg selv og legger ned hele msn. BLIR GAL!! Noen som vet noe om dette viruset????
mamma til twins Skrevet 10. januar 2008 #2 Skrevet 10. januar 2008 Vi opplevde dette med min datters msn da hun skulle chatte med en venninne. Var like ille i begge ender. Vi slettet kontakten og la den inn på nytt (det samme gjorde venninnens far). Vi har ikke dette problemet lenger nå da, men vet ikke om dette faktisk funker eller om det var tilfeldig..
Blå-Rosa+spire! Skrevet 10. januar 2008 Forfatter #3 Skrevet 10. januar 2008 Aner ikke jeg, men har fått det fra 5 forskjellige. Og de har fått det fra andre også.... Men kanskje det er slik man må gjøre for å få ting opp å gå igjen... Takk for svar:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå