Gå til innhold

Tvillingene kom 31.12.2007


mamma :-)

Anbefalte innlegg

2 flotte gutter ville ut i 2007 ;D

Fikk rier ved 22tiden og kl 0325 var Henrik ute. Han var en stor gutt på 3006 gram, 50 cm og 33.5 rundt hodet og veldig søt ;D

Litt mer slitsomt å få ut Jakob da epuduralen gjorde at jeg ikke kjente helt når jeg skulle presse ham ut. Men ut kom han og kun 20 min etter tvilling 1. Jakob var 2889gram 48 cm og 34.5 rundt hode og også usedvanelig søt!

Alt gikk så fint. Rolig og fin fødsel til tross for et stort team av jordmødre og leger. Hadde med min mann og min mor som masserte og holdt humøret oppe.

Nå er guttene 9 dager gamle og er super snille. Sover og spiser. Bare fryd og gammen. Storesøstrene på 2 og 6 er utrolig stolte og vi ser forsatt ikke tegn til sjalusi så her er det bare lykke ;D

Takk for meg! Nå er vi fornøyd.4 barn for holde! Til lykke til alle dere andre med graviditet og fødsel! klem klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

gratulerer!!!!!!!!!!!!

har lest alle innleggene dine og tenkt myyyye på deg.) så flink du har vert:) fekk vondt av deg, du hadde det tøfft på slutten....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ojda! så søtt! tusen takk. Ja, vi er sååååååå lykkelige. Hadde ikke i mine villeste tanker trodd at det hele skulle gå så fint. Glad jeg ble sendt hjem den 28.des og at guttene kom av seg selv den 31.12.

Lykke til med deg også ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei :o)

Gratulerer så masse :o) Det høres ut som dere har det like bra som oss, bare i dobbel dose. Tipper jentene dine er travelt opptatt med babystell - 2 åringen vår er veldig omsorgsfull på en 2 årings vis. Stryke, klappe, ta på teppe osv.

Det var godt å se at dere fikk en så god premie i andre enden :o)

Vi havnet på Januarklubben. Fikk en flott velskapt jente 3 januar. Så nå har jeg forandret nicket mitt fra minni&lillesøster -->minni¤hetti&netti. Nå har jo minni mus tre nieser...så jeg håper jeg kan legge til letti eller et guttenavn om noen år. Vi vil veldig gjerne ha flere barn, må bare se at vi takler de to fantastiske vi har nå :o)

 

Masse lykke til med alle barna deres og hverandre :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...