Gå til innhold

Noen som er begynt å krype?


Chunky81

Anbefalte innlegg

Gutten min er ikke begynt ennå, men han løfter på rumpen og er begynt å sparke litt fra. Kommer ingen vei.

Vil tro om en god månede kan det være han er oppe på alle 4.

 

Hva driver deres baby med nå for tiden?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jenta mi har ikke begynnt enda...Hun åler seg bakover og rundt, vil så gjerne frem stakkars men det går alle andre veier:0) Er oppe med stumpen og spenner beina fra av og til, men det stopper der foreløbig:0)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun kryper ikke, men vil veldig!! Hun blir ganske irritert når hun ikke kommer seg noen vei! Hun klarer heller ikke å rulle tilbake fra mage til rygg, så det er mye frustrasjon om dagen! hihi. Hun fikk puslematte (sånne store, myke brikker) til jul, og den er det lettere å bevege seg på. Hun ligger stadig og løfter på rumpa og "flyr", dvs løfter armer og ben samtidig. Skjer nok snart noe, ja! Og da ønsker man seg tilbake til tiden de bare lå på ett sted... hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Julie har veldig lyst å krype, men rumpa går i været og ansiktet i gulvet, så det går ganske dårlig!;) hun blir litt irritert når hun ligger å prøver, men så plutselig finner hun at hun kan ta flere ruller etter hverandre og dermed kommer seg litt fram!blir så fornøyd da!:) merker at man må begynne å passe på hva man har liggende rundt omkring nå...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

emilie prøver som bare det.. ruller over på magen og spenner tak med beina og rumpa i lufta med ansiktet ned i gulvet, hehe.. hun blir veldig irritert etter en stund siden hun ikke klarer å snu seg over på ryggen igjen,, men det er nok ikke lenge til hun klarer å rulle begge veier =)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingen kryping her heller enda. Men stumpen går i været i ett sett, og knærne bøyes oftere og oftere. I dag tippet hun rundt fra mage til rygg når hun prøvde å nå ei leke som lå litt langt fram. Da fikk vi se det lett overrasede ansiktsutrykket igjen som er så søtt. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

nå nærmer det seg skremmende fort. står på alle 4 og balanserer. er så smått begynt å flytte en hand fremover, men kryper ikke ennå.

han klarer å sparke seg litt fremover nå, så ingenting er trygt mere... så gøy denne tiden er...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tonygutten er fem måneder og femten dager og da vi var på helsestasjonen i går, så krøp han for første gang, med både helsesøster og fysioterapeuten og to andre fra gruppa tilstede. Så morro det var!! Han hadde tydeligvis bestemt seg for å hilse på de andre babyene, for først krøp han bort til gutten, så jenta. Han tok tak i hånden til jenta og så siklet han på hodet hennes hehe ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...