Gå til innhold

Har dere begynt med brødskiver?


Kaja_07

Anbefalte innlegg

 

Han har bare smakt noen få ganger, men tenkte kanksje å begynne med det snart. Spiser nå 1 grøt måltid, 1 middags måltid og 2 med bare melk (morgen og kveld). + litt frukt etc. innimellom. Kanskje bør gi grøt til frokost, brød til lunsj, middag til middag (he,he) og melk til kveld (han sover hele natten på det fortsatt). Hva gjør dere andre?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Her har snuppa fått skive siden i snart 2 mnd, men hun liker det veldig godt. Hun spiser ei lita skive eller ei halv vanlig skive til frokost. Så grøt til lunch, middag til middag og grøt til kvelds igjen. Melk til alle måltidene. Merka fort at snuppa likte skive veldig godt, så brødbitene ble gradvis større:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

her har lillemy fått brød siden hun var 5 mnd , hun likte ikke grøt så vi begynte med brød, nå siste mnd har vi fått i henne både grøt og middag :-)

hun likte kansje grøten men har ikke fått i henne noe med skje , litt sært men har kun spist ting fra hendene:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei!

ja, lillemor ser ut til å like brød veldig godt. det er ikke vanskelig å få i henne små biter iallefall, men stort sett får hun helst grøt og middagsglass enda. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

knerten spiser 3 store porsjoner med grøt + et middagsglass hver dag. Pluss melk utenom. Han har ikke spist noe særlig brød, men har liker veldig godt polarbrød.. hehe.. får bare litt for å venne seg til å spise biter enda. Tenkte snart å begynne med brød. Men han spiser så fint grøt at jeg ser ikke helt vitsen.. -Bortsett fra at det er lettere med skiver ute på tur, da...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...