Gå til innhold

Også var det denne nattesøvnen då...


Gjest

Anbefalte innlegg

Korleis sover juni-ungane?

 

Jenta mi sov heile natta fra ho var 1 mnd til ho var 2 1/2 mnd gammal, men så slutta ho med det.

No er det 1-2 nattmåltid, vanligvis, det er jo kjempebra då :-)

 

Men nokre ganger har ho noken fæle netter der ho våkner i 2-tida og er våken til ca 6...eller sånn som inatt då ho våkna kl 23 og var våken til 2, sov til 5, spiste i ca 45 min (sjølv om ho spiste masse den perioden ho var våken), sovna igjen og sov til halv sju. Økedøgn kanskje..?

Sliten mamma idag ja...

 

Men må sei at eg begynner å lengte etter ei heil natt søvn..sjølv om eg ikkje har noken illusjoner om at det skal skje med det første. Storebroren sov ikkje ei heil natt før han var 1 1/2 år..Med han var det 2-3-4 timer våken kver einaste natt. Og skriking.

Håper vi slipper det denne gangen ;-)

 

Vi legger lisjejenta klokka 19, og ho sovner stort sett av seg sjølv med ein gang

*STOLT*

Ho ligger på eget rom(vegg i vegg med oss+babycall).

Vi vart nødt til å legge ho på eget rom for ei lita stund sia pga ho vakna kver gang vi bevegde oss eller hosta og når vi la oss..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Lillegutt legger seg kl. 19. Er over i senga mi for å få pupp som regel en gang i løpet av natta, kanskje to. Kl. 06 er han lys våken. Da vil han skravle, le og kose seg. Sovner igjen rundt 07-08. Sover maks to timer. Neste søvn er fra ca. 13- ca.16. Så er det leggetid igjen kl. 19.......... Rutinene har forandret seg flere ganger i løpet av disse månedene, men slik er det iallfall nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

snuppa legger seg rundt kl 19-20, stort sett, og det variererer hvor lenge hun sover da.. :) kan sove til alt fra 01-06 før hun våkner ov vil ha mat, og varierer på hvor mange ganger hun skal ha mat, men er som oftest to.. :) og hun krever ikke at vi skal stå opp før i 09-10 tida.. :D da har hun som oftest ligget og bablet og sprellet for seg selv en god stund.. :) så har hun en lur rundt 12-13, og en til rundt kl 16-17 og legger seg 19-20 igjen.. :) har også forandret litt på rutinene, må nesten det når disse små forandrer seg så raskt og er mer våken.. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...