Gå til innhold

å gå


kvirrevittt

Anbefalte innlegg

Går alle små no? Min lille har tatt eit par steg, men ikkje vil ikkje gå lengre distanser. Synest han er så baby endå i forhold til jamngamle som går.... Stresser ikkje, men hadde vore kjekt om han gjekk snart

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Leander gikk på ordentlig på 1 års dagen sin. Men eldste jenta mi tok sitt første steg når hun var 15,5 mnd. Så det variere masse.

 

Erfaringen min er at de stopper litt opp om de får masse oppmerksomhet/mases mye på. Men det er jo forskjell på unger også da. Det er jo helt normalt å begynne å gå helt til de er 18 mnd. Det kommer nok!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jenta mi begynte å gå da hun var litt over 13 mnd. Gikk ett skritt og sånn innimellom fra før hun var året, men gikk ganske lenge før hun fant ut at det var trygt å slippe taket.

 

Kjenner en liten jente som er en dag eldre en jenta mi. Hun går ikke enda, bare ett steg i ny og ne.

 

Det er så individuelt, plutselig finner han ut at han skal slippe taket og at det ikke er skummelt, da går han nok hele tiden han også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Linea gikk sine første skritt to uker etter bursdagen, altså i midten av august. Først nå i begynnelsen av oktober vil jeg si at hun begynte å gå. Tok henne laaaang tid før hun følte seg trygg.

 

Dersom han har tatt noen skritt så er han i hvert fall i gang! Det kan ta litt tid, men plutselig så løper han rundt. Her går det i hvert fall fortere og fortere for hver dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

er klar over at ting kan ta tid, og som sagt så stresser vi ikkje. Vi trudde vel egentlig at han kom til å begynne å gå når han først hadde sleppt seg. Han har alltid vore ein plutselig-gutt, plutselig krabba han (tok 1 dag), plutselig åt han graut, plutselig åt han skiver og plutselig slutta han å amme 1-2 døgn, :(

 

for tida er han forøvrig meir opptatt med å komme seg opp her i verden og prøver å klarte overalt. Bokyller, skuffer, stoler for å komme seg opp til kjøkkenbenken... han eig ikkje redsel for å dette ned, i motsetning til både mamman og pappan

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...