Gå til innhold

Redd for fremmende


Xisix

Anbefalte innlegg

Hei! Jenta vår har gått fra å være tillitsfull og fornøyd til å bli veldig skeptisk til andre mennesker enn mamma og pappa. Dette skjedde rundt 3 mnds alder. Hun reagerer også på å være andre steder enn hjemme. Begynner å bli ganske slitsomt når hun hylskriker med en gang besteforeldre, onkler og tanter kommer for nær eller holder henne. Med en gang hun kommer tilbake til oss, eller besøket drar, er hun kjempefornøyd igjen. Flere som har det sånn, og hvordan forholder dere dere til det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har ikke merka at han reagerer på andre folk, men han reagerer veldig hvis vi er borte på ettermiddagen/kvelden. Sikkert fordi han begynner å bli trøtt. Tamt at han skriker når vi er borte syns jeg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt å høre t vi ikke er de eneste. Kom akkurat hjem fra besøk hos noen på barselgruppa, og er helt utslitt. Lille Dorthe har vært sutrete hele tiden, og hylskriker til hun blir helt rød om noen ser på henne, tar på henne, kommer for nærme eller holder henne. Slik er hun til alle bortsett fra mamma og pappa. Det er slitsomt og leit. Hun har vært slik siden ca 3 mnd, og er 4 mnd nå. Værst på ettermiddag/kveld, da er hun sliten og trøtt også.

Har hørt at det er fordi hun har begynt å se forskjell på folk, men det må da slutte snart! Synes mest synd på besteforeldrene som så gjerne vil kose med henne..

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva gjør dere når hun gråter sånn da? Det er en tendens til at særlig bestemor absolutt skal holde henne og trøste henne når hun hylskriker. Og hun mener at det bare er luft, selv om vi tydelig ser at lillemor begynner å gråte når hun kommer til andre og roer seg når hun kommer til oss igjen. Forstår at det er vanskelig særlig for besteforeldrene, men det er vel en fase som går over...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vel, deter ikke så mye annet å gjøre enn å få trøst av mamma eller pappa, må få henne til å se en annen vei enn på de hun blir "redd" av, men ofte søker hun etter de og "utfordrer". Aner ikke hvorfor. Her er det også slik at bestemor er sikker på at hun har vondt, iallefall i begynnelsen. Det begynner å gå over, og bestemor skjønner at det er folk hun reagerer på. Det er selvfølgelig ikke noe arti for hun som har blitt bestemor for første gang.. Og jeg synes det er leit. Men det må jo gå over snart! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...