Gå til innhold

April: Hvor mange har skiftet seng fra sprinkel til vanlig ?


Sassy.

Anbefalte innlegg

Vesla klarer nå å komme seg utav sprinkelsenga, og nekter å sove i den lenger. Så nå har vi byttet til vanlig seng. Sliter litt med legging, for nå er det jo ingen problem å stå opp....

 

Andre som har byttet seng også ?

Noen gode råd om legging til en sliten mamma (og pappa) ? :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

det var nok riktig å velge vanlig seng når den lille kan komme seg ut av sprinkel senga, for man kan jo skade seg. Vi har ikke byttet til vanlig seng enda, men gjør det med engang hun kan klatre ut, ellers venter vi til hun er 2 år. hun er nå 19 mnd. Har dere prøvd å sitte (litt vekk fra sengen) til hun har sovnet, liker hun å bli lest for, eller bare være bestemte når dere legger henne, og sier nå er det natta, jeg har desverre ikke noen god råd å gi, men det vil nok gå seg til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...

Har også byttet seng, dvs hun sover på madrass på golvet. Er redd hun skal skade seg om hun falle ut fra senga. Det gikk greit, men måtte leie henne tilbake til senga noen ganger første natta. Som det ble sagt her gleder det vel bare å lage en ordentlig kveldsrutine, nattalesing og nattasang før legging, dernest være bestemt på at det er sove hun skal. Ikke prate for mye, bare legge barnet i seng igjen. Lykke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...