Gjest Skrevet 27. oktober 2007 #1 Skrevet 27. oktober 2007 Blir bilder o.l. borte da? Har skjedd noe med den stasjonære pc`n vår *sutre* ingenting funker annet enn å gå inn på F10 (som da er system gjenopprett) Har sååå mange bilder som jeg er livredd for å miste
Mamma til 3 gutter-<-@ Skrevet 27. oktober 2007 #2 Skrevet 27. oktober 2007 Ja, jeg regner med at bildene blir borte da ja. Lærte på skolen at man MÅ ta dobbel kopi av alt det viktige, men jeg har ikke fulgt rådet selv ;O/
Mamma til 3 gutter-<-@ Skrevet 27. oktober 2007 #3 Skrevet 27. oktober 2007 Ring en PC ekspert, kanskje det kan reddes ;O)
tvkrus Skrevet 27. oktober 2007 #4 Skrevet 27. oktober 2007 tilbake stilles til tidpunktet sist da alt fungerte og som regel vil du ha alt du hadde før det tidspunkte med ikke etter det
Gjest Skrevet 27. oktober 2007 #5 Skrevet 27. oktober 2007 Har jo de aller fleste bildene på hjemmesiden til tuppa, facebook o.l. men laaangt ifra alle :( har pleid å sende alt inn til fremkalling med en gang, men de siste mnd har jeg vært så slapp.. Søren heller altså
Hjertefamilien Skrevet 27. oktober 2007 #6 Skrevet 27. oktober 2007 Nei, det forsvinner ikke. Du tilbakestiller datamaskinen til ett tidligere tidspunkt du VET dataen fungerte skikkelig. Kanskje i går, eller for 4 dager siden? Verktøyet er svært nyttig fordi selv om man tilbakestiller datamaskinen til et tidligere tidspunkt, så forblir personlige data (lagrede dokumentfiler, adressebok, e-postmeldinger, favorittsider i Internet Explorer, osv.) intakt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå