Gå til innhold

Hvor ofte har deres små avføring?


Stine*Mor

Anbefalte innlegg

Hvor ofte har deres små avføring? Kanskje ett rart spørsmål. Men med storesøster hadde vi d hver eneste dag, og aldri noen problemer med vondt i magen. Lillegutt på 5 mnd virker som han har veldig vondt i magen veldig ofte, og har bare avføring ca hver 4-6 dag, enda han får en porsjon grøt hver kveld. Er d ikke vanlig at de har avføring hver dag når de begynner med grøten? Greit når man bare ammer, men skulle jo tro d ble fullt i den lille magen med grøt for mange dager samlet opp..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi har også sånn ca hver fjerde eller femte dag. Men Lille Sky får ikke fast føde fast, om du skjønner, bare litt smaksprøver nå og da. En eple eller banan-bit, for eksempel. Men vi har også merket at hun blir litt urolig og grinete siste dagen før bæsjen kommer, til og med før vi begynte å la henne smake på mat.

 

Har hørt at man kan gi dem litt sviskesaft eller maltekstrakt hvis de er veldig treige. Sjekk boken "Mat for spebarn", der står det mye bra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Jeg ammer ikke men gir MME og hun får en ts maltekstrakt i hver flaske. Da har hun avføring en av og til to ganger til dagen. Ha litt sviske pure i grøten eller malt så blir det kanskje gang på sakene! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gutten min bæsja hver dag da han bare fikk pupp. Nå har han spist litt grøt hver kveld i et par uker, og før i går hadde han ikke hatt avføring på tre dager!

Melken renner jo nesten "rett gjennom", mens grøten trenger vel mer tid på å bli fordøyd, så det er vel derfor.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...