mammamor82 Skrevet 22. oktober 2007 #1 Skrevet 22. oktober 2007 Har time midt i arbeidstiden, men det er jo ikke mulig å få time utenom. Har jeg krav på lønn når jeg er hos jordmoren evt lege??
2+1=gøy* Skrevet 22. oktober 2007 #2 Skrevet 22. oktober 2007 JA! Men sånn er det vel overalt, lege/tannlege/sv.skapskontroller kan man gjøre i arb.tida uten å trekkes!
Anonym bruker Skrevet 22. oktober 2007 #3 Skrevet 22. oktober 2007 du blir vel ikke trekt av en sånn grunn vel:)
CB-BabyBoy Skrevet 22. oktober 2007 #4 Skrevet 22. oktober 2007 Arbeidsmiljøloven er meget klar på det punktet det; ja du har det! § 12-1. Svangerskapskontroll Arbeidstaker som er gravid har rett til fri fra arbeidet med lønn i forbindelse med svangerskapskontroll dersom slike undersøkelser ikke med rimelighet kan finne sted utenfor arbeidstiden. http://www.lovdata.no/all/tl-20050617-062-012.html - link til hele lovteksten
Candygirl_ Skrevet 22. oktober 2007 #5 Skrevet 22. oktober 2007 hvordan er dette om man går på provisjon da? går kun på provisjon og lurer veldig på åssen dette blir hvis jeg blir evt sykemeldt osv.. jobber som frisør..
Phantom´ Skrevet 22. oktober 2007 #6 Skrevet 22. oktober 2007 Om du blir sykmeldt ser de på hvilken inntekt du hadde før du ble SM.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå