Prish Skrevet 16. oktober 2007 #1 Skrevet 16. oktober 2007 Her er mailen: Hei! Dette er Andy og John, MSN: planleggerne. Beklager forstyrrelsen, men vi holder på å stenge msn. Dette på grunn av at altfor mange uforstående mennesker tar ibruk alle våre navn (en person lager flere forskjellige brukere), vi har kun 578 forskjellige navn igjen. Har du lyst til å stenge brukeren, IKKE SEND DETTE VIDERE. Har du lyst til å beholde brukeren SEND DENNE MAILEN TIL ALLE DU HAR LAGT TIL. Dette er ikke tull. Vi stenger brukeren. Send videre takk. DU SOM IKKE SENDER DENNE MAILEN VIDERE, BRUKEREN DIN VIL BLI STENGT OG DU BLIR NØDT TIL Å BETALE £10.00 FOR VIDERE BRUK. SEND TIL ALLE PERSONER DU HAR LAGT TIL. NÅ VET DU HVA DU SKAL GJØRE. IKKE TA PÅ VIDERESEND eller SVAR. KOPIER HELE MAILEN. GÅ TILBAKE TIL INBOX OG KLIKK NY OG LEGG TIL. TAKK FOR OPPMERKSOMHETEN. Hei alle sammen. Jeg sender vanligvis ikke slike mailer som dette videre, men jeg har sjekket på internett og det er sant. Fra og med 1.11 må vi betale for å bruke MSN og mail helt til vi sender denne til minst 18 av personene vi har lagt til. Gå selv og se på adressen: http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/1189119.stm . Når du har sendt denne til minst 18 personer blir msn mannen din blå. Trykk ikke på videresend, for det er ofte folk ikke bryr seg om det. Takk for oppmerksomheten Er det en kødde-mail eller noe? Fler som har fått den? merkelige greier.
Gjest Skrevet 16. oktober 2007 #2 Skrevet 16. oktober 2007 Hehe, den er gammel den, og ingen har stengt min msn iallefall...
♥Love is in the aiR♥ Skrevet 16. oktober 2007 #3 Skrevet 16. oktober 2007 Denne mailen har jeg fått flere ganger... Sis tgang for ca ett år siden;) Er nok bare kødd ja=)
Min *lille* prins*er stor* Skrevet 16. oktober 2007 #4 Skrevet 16. oktober 2007 ja jeg har også fått den for leeeenge siden! gadd ikke bry meg og ingenting har skjedd...
Joolimooli Skrevet 16. oktober 2007 #5 Skrevet 16. oktober 2007 Ligner misstenkelig på virus... Jeg har ikke fått den, men jeg fikk en annen ra for en stund siden. "Finn ut hvem som har fjernet deg fra vennelista på messenger- klikk her" eller lignende. Også måtte jeg logge inn med e-post adressa mi... Jeg klikka, nysgjerrig som jeg er, og dermed sendte den den samme beskjeden til alle på lista mi, online som offline.... De trykte også og du kan vel selv tenke deg at meldingen spredte seg som ild i tørt gress, og sleipingene skaffet seg maaaange e-post adresser å sende spam til... Mitt råd er å ikke gjøre noe med den!
Prish Skrevet 16. oktober 2007 Forfatter #6 Skrevet 16. oktober 2007 Da sletter jeg hele greia! Duste- dritt mail
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå