Gå til innhold

Vært på barneklinikken igjen....


Mersa og gutta <3

Anbefalte innlegg

Magnus fikk feber på lørdag ettermiddag, og den gikk greit ned med paracet. Han slevet som en middels stor foss så vi tenkte det bare var tenner. Men i løpet av natten ble det veldig stygg hoste og feber rundt 41, og nå fungerte ikke paracet lengre. Og Magnus var kjempe slapp, ville ikke spise eller drikke, så da bar det på legevakten.

 

Legen mente han hørte noe på lungene og synes han var veldig slapp så sendte oss til barneklinikken. Der prøvde de med en annen type smertestillende og i løpet av natt til i dag var feberen nede igjen.

 

De fant ingen ting på lungene, og blodprøvene var fine, så vi ble sendt hjem i ettermiddag.

 

Er igrunn godt å være hjemme igjen, men feberen er tilbake og Magnus ganske slapp enda, men det sa de at vi måtte regne med noen dager, fikk vi ikke bukt med feberen så skulle vi ta kontakt igjen da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Huff da! Er ikke noe gøy når slikt skjer. Godt de fikk det under kontroll da og at lungene var fine. Håper det er fort over.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Håper vi og....Passer aldri og være syk, eller ha sykt barn, men denne uken passer det overhode ikke...Blir stressa bare jeg tenker på det...Menmen, alt går!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan går det med Magnus... ?? Vi sliter med en "kjempeforkjølelse" her også... Lignet litt, men ikke så høy feber altså.. Sender en god bedringsklem herfra...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Han har ikke hatt så høy feber i dag, men er ganske slapp og spiser nesten ikke. Virker som han har vondt i munn/hals så i morgen skal vi prøve å gi smertestillende litt før han får mat.

 

Han er fått skikkelig wiskeystemme, og det er jo litt kult da! (må finne noe positivt i alt!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...