Gå til innhold

Stellekommode eller stellebord??


Nurkfrid 27.11.07:-)

Anbefalte innlegg

Vi skal kjøpe stellekommode eller stellebord til babyen, men har ikke helt klart å bestemme oss for hva vi skal kjøpe enda, noen som har noen tips? Vet av tidligere erfaring at det er noen badekupler som har en ubehagelig "kul" nede i selve baljen og den får babyen i ryggen, så en slik vil jeg ikke ha, men vet ikk ehvilke type det er eller hva den/ de typene heter!! Vil gjerne ha tips fra dere og vite hva dere synes?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi har kjøpt stellekommode..Jeg har termin 31.desember..Så vi er tidlig ute..Hehe..Vi ville ha stellekommode pga. oppbevaringen..Vi synes ihvertfall at det er enklere å ha ting på samme plass=) MEn det er jo veldig inviduelt da..Synes du skal kjøpe det du har mest lyst til!! Viktig at du liker det=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøpte stellekomode for 5 år siden. Å den har vært i bruk i alle disse årene. Bare tatt ut badekaret og stellemadrassen. Blir å bruke det til lillebror å.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi henta stellekommoden vår igår. (uten badekar) den er veldig stor og romslig så vi har tenkt til å ha det meste til babyn iden..syntes det er praktisk. Det er den på Jysk vi har kjøpt. Hærk å skru den sammen da vel å mærke.....1000 biter..hehe men ellers bra:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...