Gå til innhold

Legging og søvn?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Vi gir henne siste måltid en gang mellom 21 og 23 og legger henne etter det. Hun sovner godt i egen seng uten å måte bysses etc. Men veldig varierende når hun våkner igjen.. Alt fra klokka ett til klokka seks i beste fall. Uansett når hun våkner for det første måltidet på natta så sover hun alltid urolig etter dette og spiser hver andre til tredje time til vi står opp i nitida. Gleder meg til hun begynner å sove hele natta :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun sovner en gang mellom 19.30 og 21.00. Sover i bagen til vogna til vi skal legge oss, og da bærer vi henne opp i vugga. Hun sover alt fra 6-8 timer før første mating. etter det sover hun 2-3 timer mellom hver mating, til vi står opp i nitiden. Vi gleder oss også til hun sover hele natta. Synes egentlig at det er litt deilig at hun sovner litt tildlig på kvelden, så har vi noen timer for oss selv..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har begynt å gi siste måltid mellom 22 og 23. Hun får da mat i mørket på soverommet. Får henne til å rape og så legger jeg henne i senga si.

Hun ligger gjerne å prater litt før hun sovner. Sover til 8 og da er det bleieskift og mat.

Har vært heldig ettersom hun sov til 6 allerede da hun var ei uke.

Men hun sovner ganske sent da så vi får ikke no særlig tid alene enda. Prøver å legge litt tidligere nå, før sovna hun rundt 24.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her har vi hatt fast kveldstell i 19-20 tiden siden han var et par uker gammel... etter kveldstellet ammer jeg en siste gang før vi legger ham. Stort sett sovner han da selv i sengen sin før 20.30.. litt opp og ned når første amming på natten blir, men de siste nettene nå har han sovet til 05... så ammet og sovet videre til 08.... noen netter har han våknet 02 og da blir natten ellers litt urolig også... men 05 og 08 er ikke dumt, så håper han fortsetter med det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prøver å legge lillegutt mellom 21 og 21.30. Han sovner som regel ved puppen og bæres rett i seng. Da sover han som regel til 3-4 tiden, og får mat og våkner deretter rundt 7 og så ved 8-9 tiden.

Må prøve å få han til å sove uten at han ammes i søvn på kvelden, så det er neste "prosjekt" ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jenta vår blir lagt en gang mellom 19 og 20. Legges da i senga si på soverommet vårt. Sover da enten hele natta til mellom 06.30 og 09.00, eller at hun er oppe en gang mellom 03 og 05.

 

Hun har aldri spist mer enn 1 gang i løpet av natta. Slik har det vært helt siden hun ble født.

 

På dagen sover hun ca. 3 dupper. En ganske kort i 10 tia (ca. 1 liten time). I 12-13 tia sover hun lang dupp på alt fra 2-5 timer (da triller vi lange turer). På ettermiddagen/kvelden kan hun også sove i en times tid. Da blir det soving i 17-18 tia.

 

Synes vi har fått veldig grei rytme på døgnet etterhvert. Hun faller ikke ut av rytmen selv om vi er borte, eller må gjøre noe annet enkelte dager. Hun har sovet flere ganger i vogna ute på verandaen til folk til både kl 22 og 23 på kvelden. Hun sover like godt videre hjemme etter at vi har kommet hjem og lagt henne over i senga si.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...