Gå til innhold

Lære-gå-vogn


konow

Anbefalte innlegg

Vi har gått til innkjøp av en pen tralle i tre som snuppa koser seg med. Man kan skru hjulene til slik at de blir velidg treige, og da kan hun bruke tralla som en slags rullator, for vogna glir ikke vekk foran henne.

 

Hun koser seg når hun går alene over gulvet, roper høyt av glede og iver.

 

Men vi lurer litt på om vi gjør oss selv en bjørnetjeneste, det er jo ikke udelt positivt å ha en unge som går selv i 9-10mnd-alderen...

Blir vel en del knall og fall etter hvert

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi har også kjøpt slik, fra brio. Men dette fordi det er bedre at han flyr rund med den enn å skyve kjøkkenstolene rundt på gulvet. Min har gått rundt stuebordet og flytta seg fra bord til stol ol i lang tid. Så tror ikke man får dem til å gå noe tidligere enn de hadde fordi om man kjøper slike. Noen er tidligere ute enn andre. Jeg bare føler at en slik gåvogn er tryggere enn våre stoler og bord.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hihi, det er rart å lese hvor forskjellige barna våre er i utvikling! De er jo født i samme måned og er omtrent like gamle, men allikevel er det stor forskjell på hva de kan og ikke!

 

Her i huset har vi også gått til innkjøp av en slik Brio-vogn. Men Hedda har ikke kommet lengre enn at ho ligger på gulvet og kikker over kanten på den, drar ut lekene som vi har lagt oppi og prøver å legge de tilbake igjen.

 

At ho skal reise seg opp og gå etter den -det er nok månedsvis frem i tid!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...