Gå til innhold

ligger så rart når han sover på siden..


Gjest

Anbefalte innlegg

han har begynt å sove litt på siden når han drømmer/sover urolig,da ligger han med hodet bakover,ser ganske rart ut.. er det naturlig å ligge sånn? han ligger liksom med nakken i en slags knekk bakover,som om hele kroppen er en u nesten... må legge han på rygg når han ligger sånn ,for det ser jo ubehagelig ut.,.

 

Noen flere som ligger slik?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ikke akkurat slik som gutten din, men hun ligger veldig rart, og på forskjellige måter hver gang vi kikker på henne på natten. Mest ligger hun på magen/siden, ofte bøyd i en rett vinkel helt på toppen eller bunn av sprinkelsengen med ansiktet rett ned i dyna eller dyttet inn i sprinkelbeskjytteren. Det ser ubehagelig ut og som at hun ikke får puste, men dersom vi legger henne på rygg snur hun seg og ligger rart innen en time uansett, så det er sikkert ikke så vondt som det ser ut...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vår begynte også med dette, og når vi hørte med fysioterapauten på helsestasjonen, sa hun at ca halvparten av alle babyene sover slik og det er HELT normalt :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oliver sover også sånn. Først flyttet vi på han, for som du sier ser det jo ubehagelig ut.. men sluttet fort med det da han våknet kort tid etter vi hadde gjort det.

 

Nå sover han i alle slags mulige rare stillinger. En ny stilling for hver gang vi er innom for å se etter han, he he.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...