Gjest otilie79;) Skrevet 17. september 2007 #1 Skrevet 17. september 2007 kan man se andres profiler da? Bilder og hva de har på veggen og sånnt? Og kan man melde seg ut av nettverkene?
It's all about me Skrevet 17. september 2007 #3 Skrevet 17. september 2007 Er du med i nettverk kan du er profilene åpne for alle i samme nettverk.....med mindre man har resaurert seg mot det, det går det også. Ikke noe problem å melde deg ut igjen hvis du angrer.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå